Telefoon Gokkasten

Wij verwachten niet dat je in de toekomst online kunt gokken en opwaarderen met de telefoon, dit is te fraudegevoelig. Wel kun je via Android en Apple toestellen je favoriete video gokkasten spelen.

Telefoon gokkasten bieden gemak en zijn ideaal om een gokje te wagen en op een simpele manier met je telefoon te betalen. Bij telefoon gokkasten wordt de keuze geboden om via je telefoon af te rekenen, maar als je voor een langere tijd wilt spelen, dan kun je ook van een andere betaalmanier gebruikmaken. Je hebt dus altijd de keuze uit diverse betaalmanieren, zodat jij die optie kiest die op het moment dat je wilt gaan gokken het beste uitkomt. Het leuke is ook nog dat er een divers aantal telefoon gokkasten beschikbaar zijn, zodat je wat te kiezen hebt en regelmatig kunt afwisselen van spel. Je hebt ook de mogelijkheid om gratis op telefoon gokkasten te spelen. Zo kun je een gokkast selecteren waar je voor geld op wilt gaan spelen. Bij ieder telefoonspel vind je uitgebreide informatie over het spelverloop van de gokkast en toepassing van eigenschappen.

Bellen en credits kopen voor telefoon gokkasten

Je kunt credits kopen per telefoon om op de gokkast van je keuze te gaan gokken. Je selecteert dan eerst de gokkast waar je op wilt gaan gokken en kiest dan voor de optie ‘play voor real’. Je wordt dan naar een scherm geleid, waar je de keuze krijgt om een nummer te bellen. Bij het betalen via het bellen heb je weer de keuze om per gesprek te betalen of de teller per minuut door te laten lopen. De exacte kosten staan er uiteraard bij vermeld. Bij het bellen van het nummer is het de bedoeling dat je de toegangscode die in het scherm vermeld staat doorgeeft. Zorg in elk geval dat je nummerherkenning aanstaat, want anders kan het telefoontje worden geweigerd. Dit is een hele simpele manier om credits te kopen voor telefoon gokkasten en aan het einde van de maand worden de kosten verrekend via je telefoonrekening. Wil je liever een scherper overzicht houden met betrekking tot de uitgaven aan telefoon gokkasten, dan kun je voor een andere betaaloptie kiezen.

Andere betaalopties voor telefoon gokkasten

Je kunt steeds credits bijkopen als je aan het gokken bent, maar als je van plan bent om wat langer te gaan spelen, dan kun je ook voor een andere betaalmanier kiezen. Bij telefoon gokkasten heb je onder meer de mogelijkheid om met iDeal te gokken, maar je kunt ook gebruikmaken van een handige prepaid kaart. Daarbij heb je de keuze tussen Ukash en PaySafeCard die volgens hetzelfde principe werken. Als je van een van deze drie betaalmanieren gebruik wenst te maken, dan zul je wel een account moeten aanmaken. Als je een account hebt, dan kun je heel eenvoudig inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord. Overigens kun je op ieder moment een verzoek tot uitbetaling vragen als je bijvoorbeeld geld gewonnen hebt. Er moet dan wel een minimaal bedrag op de balans staan en dat is meestal een bedrag van 10 euro. Lagere bedragen kunnen niet worden uitgekeerd, maar blijven natuurlijk wel staan om een volgende keer weer aan de slag te gaan.

Hallo daar! We vinden het super dat je even op onze website bent komen kijken. Zelf zijn we ontzettende fans van video gokkasten, en we proberen hier dan ook zoveel mogelijk handige informatie & tips over te delen.

Heb je bepaalde vragen voor ons of ben je iets tegengekomen waar je iets over wilt opmerken? Laat het ons dan absoluut weten. Je kunt ons bereiken via:
info@video-gokkasten.com